вторник, 24 юли 2012 г. 17:08 ч.

Като магнит

Наплив за сърцето на Малък Тошко

Blife.bg

Наплив за сърцето на Малък Тошко

Претендентки за сърцето на Малък Тошко го преследват дори в заведения.

Главният герой на стартиращото по TV7 тази есен риалити шоу „Ексмилионер търси съпруга”

Тодор Славков сподели, че броят на кандидатките за негова съпруга надминава очакванията му.

Част от девойките решили, че могат да скъсят драстично пътя до сърцето на Славков и му се представяли директно, където го видят. Малък Тошко в момента е на почивка на родното Черноморие и често, докато разпуска вечер с приятели, на масата му се присламчва по някоя и друга кандидат-съпруга.

Радвам се, че има толкова голям интерес към мен и шоуто е популярно, още преди да е започнало, но не мога да правя подбор на подобни места, споделя с усмивка желаният ерген. Сега съм на море, а кой ще участва в шоуто, ще реша, след като се върна в София през август, допълва наследникът на фамилия Живкови.

TV7 и продуцентите от !no frame media припомнят, че

до 5 август кандидат-съпругите могат да изпращат писма, с които мотивират желанието си

да се борят за сърцето на Тодор Славков, и снимки на адрес xmilioner@tv7.bg. Риалити форматът „Ексмилионер търси съпруга” ще стартира по TV7 през есента.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари