петък, 16 апр 2010 г. 12:31 ч.

Ивелина Христова: Алексей да очаква любовен романс!

Blife.bg

Ивелина Христова: Алексей да очаква любовен романс!

Алексей Петров - силно решителен и изключително трудолюбив. Взема еднолично решения, не се влияе от чужди мнения и допуска варианти на действие.

Държи на признанието и се мотивира от мисълта за бъдещи успехи. Порицанието предизвиква в него лоши и силни емоции.

Предприема  рискове и е в състояние да жертва кариера, семейство, имидж. Силно уверен в себе си, той
се възползва от всеки случай и благоприятна възможност за доказване. Винаги е добре информиран и ориентиран във всяка ситуация.

В някакъв смисъл може да се каже, че е опозиционер. Постоянен е в приятелството. Изключителен реалист и прагматик, много  трудолюбив. Почти винаги финализира успешно започнатото.

Ще бъде обект на висок обществен интерес и публичност  в следващите  месеци. Обстоятелствата в този период се развиват в негова полза. В по-зряла възраст ще търси дълбоки, почти идеалистични отношения с  партньорката си. Възможен любовен романс.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Гост - 15:41, 16 апр

    В момента най-малко е нетактично за трактора да се пише или прави хороскоп. Не толкова силен характер. След като поиска да се срешне с американския посланик и да стане американски агент срешу това да лежи в български затвор. И от ареста се изсмя на българската правораздавна сисмета, като от записа се разбра, че всички са смешници и ще ги избие. Ами само за такива думи също има наказание. За съжаление служи на българската политическа мафия. Оглавявал е агенция за национална сигурност а самия той е бандит. Има свидетели, които доказват това. и защо още не могат да го осъдят. лесно е да осъдиш кокошка. хайде да видим как се съди кон. Или е невъзможно. В някои държави за връзки с мафията се дава максимална присъда затвор.

Напиши коментар

Коментари