понеделник, 24 мар 2014 г. 14:15 ч.

Добри сърца

Сексимволи събират средства за болно дете

Blife.bg

Сексимволи събират средства за болно дете

На 26 март, от 19.30 в столичния Планет ще се проведе годишната церемония "Сексимвол 2014".

Годишната церемония Сексимвол 2014, която ще се проведе в Планет клуб от 21:30 часа тази сряда, е обвързана с благотворителна кауза за болно дете.

Номинираните красавици ще направят всичко по силите си, за да съберат оставащи 6 000 лв., които са нужни за протези на крачетата на 13-годишната Николета. За тази цел ще се проведе томбола и търг. Да се включат към благотворителната инициатива вече са дали заявка Мика Стоичкова и фолк-певицата Лияна, които обичат да помагат на болни деца.

На годишната церемония ще бъдат раздадени 15 статуетки на родни сексимволи. Специална награда за Вечен Сексимвол ще получи Аня Пенчева. Тя от своя страна също подготвя голяма изненада-подарък към домакините от Планет Клуб.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • Sharleena - 05:15, 9 авг

    Walking in the prensece of giants here. Cool thinking all around!

  • Bobbi - 20:44, 7 авг

    Well I guess I don't have to spend the weekend firigung this one out!

  • Roseanna - 15:33, 7 авг

    omg for a second when i saw the thumbnail of this pos3t#&9;s main image i thought you shaved your head! well the sides at least. which im guessing you would still look amazing with. what with that pretty face and all.

Напиши коментар

Коментари