събота, 24 юли 2010 г. 10:53 ч.

Сдобряване

Андрей и Даниела - отново заедно

Blife.bg

Андрей и Даниела - отново заедно

Ивелина Христова прогнозира, че Андрей и Даниела ще се сдобрят за кратко. В следващите две години Даниела ще свие гнездо с друг стабилен мъж, а Андрей чак в зряла възраст.

Помолихме гадателката Ивелина Христова да направи прогноза за Андрей и отчаяната му съпруга Даниела специално за Blife. Какви са всъщност те, защо се развеждат и какво им предстои заедно и поотделно:

Андрей е: Той е човек с много силно собственическо чувство, с което ще се раздели едва след като стане родител. Недостъпен и лесно дразним. Малко потаен, избухлив и ако се наложи рязък. Способен е да нарани хората около себе си без да го осъзнава. Притежава очевидна пристрастеност към парите, както и изключителна пестеливост по отношение на тях. Той никога не проявява лекомисленост към материалните си запаси и в същия момент,  може да бъде безкрайно разточителен и щедър към деца и семейство.
Трудно се разделя със спомени и не забравя стари вражди.

За развода: Андрей не успя да постигне нагаждане към семейния живот, заради небрежност и страх, че постоянната законна обвързаност може да го принуди да се чувства притежаван, командван и най-вече ограничаван. Не се постара дори да покаже приспособимостта си към брака и славолюбието му надделя в крайна сметка.

 
Бъдещето  му: За него прехода от самостоятелния живот към фамилния, ще остане труден до зряла възраст, когато ще срещне  жена, която няма да се противопоставя на самочувствието му на определящ взаимоотношенията в семейството.

Даниела е: възпитана в традициите на семейния живот и знае, че трябва да се стреми към постоянно съобразяване със съпруга си и много да го уважава. Никога не би си позволила да демонстрира високомерие пред него. Въпреки това съвсем не е раболепна, а съхранява индивидуалноста си/грижи се за себе си и прави кариера/. Понякога внезапно я нападат кошмари от евентуална самота. Силно зависима е от собствените си и чужди настроения. Въпреки чувственоста си, Даниела има по-голяма потребност от романтика. С мила, добра душа и с мек характер, тя страда силно, когато не срещне разбиране. Във всеки момент трябва да се чувствува емоционално подсигурена. Блестяща,  чаровна, натурална и истински стеснителна тя се съобразява постоянно с всички морални норми, наложени от обществото.

Бъдещето й: Ще осъществи мечтата си за сигурен дом, защитен от надежден съпруг. В следващите две години ще срещне човек, който искрено ще оцени усилието й да се отдава безкрайно в една интимна обвързаност.

Двамата: За съжаление на Андрей, той не се постара  да разбере деликатната уязвимост на жена си. Не успя да почувства и нейната голяма обичливост, съчетана с въображение.

На Даниела и Андрей им предстои сдобряване - пълно с компромиси и кратко.

Ивелина Христова

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

  • 111 - 15:07, 11 авг

    Този анализ може да го нпарави един средно интелигентен човек, чел интервютата, давани от Андрей и Даниела и не е необходимо да се приписва на ясновидски способности. Не видях нищо ясновидско в материала, освен твърдението, че "В следващите две години Даниела ще свие гнездо с друг стабилен мъж". Всичко друго е анализ на интервютата на А и Д.

Напиши коментар

Коментари