понеделник, 2 авг 2010 г. 12:22 ч.

Ивелина Христова

Дневен Любовен хороскоп

Blife.bg

Дневен Любовен хороскоп

Вижте какво ви очаква в любовта днес:

 ОВЕН
 

Имате малко задръжки в любовта през днешния ден. Когато сте влюбени не си губите времето, а сте блажено щастливи. Днешният ден проявявате ревност, която е плод на чувство за собственост.Това е един от най-големите проблеми в отношенията ви с партньора. Не се впускайте във флиртове, за да отмъстите
 
ТЕЛЕЦ

Ще оцените умствените предизвикателства, които ви отправят. Трудно свиквате със закъснението и неточността на вашия партньор. Това ви кара да си мислите, че отношението му е несериозно към вас. Примирете се с недостатъците и двойнственните му желания за действие.Ще сложите край на приперните.
 
БЛИЗНАЦИ

Трудно свиквате един с друг.Взаимоотношенията ви имат обаче голям шанс за успех.Ще се научите да усвоявате лесно намеците на партньора ви и ще преудолеете първоначалните си задръжки. Днес ще ви липсва страст и вашия партньор отново ще "заспи" в своя свят. Не ви е трудно да го превръщате в бучка лед.
 
РАК

Не е изключено през днешния ден да си мислите за някоя стара любов.Няма да се примирите с носталгията към любим човек и предишни приключения.Някой обаче силно разчита на вас в момента. Силната воля и постоянство са му присъщи.Този човек ще има успех и намеренията му спрямо вас, ще станат реалност.
 
ЛЪВ

 
Днешният ден ще е необикновен. Притегателната ви сила ще доближи до вас желания субект. В сърцето ви звучат различни акорди на вълшебна музика. Вие ще се влюбите, но трябва да наложите известна дисциплина на въображението си, ако очаквате да постигнете хармонични взаимоотношения.
 
ДЕВА
 

Изпитвате потребност да обвивате секса в мечти.Те обаче си имат своето време и място.Някой може да ви поизнерви и притесни, като не осъзнава, колко трескаво желаете да бъдете обикнати, макар че на пръв поглед изглеждате безразсъдни и импулсивни.Вие сте изключително уязвими. Променете това.
 
ВЕЗНИ


Днес имате нужда да печелите.Някой няма нищо против това, да направи компромис, което ви дразни. Вашето желание да се докажете няма да бъде забелязано или поне видимо няма да има реакция от субекта на вашите чувства. Ще се съгласяват с вас, а вие ще искате да направите впечатление-няма да се получи
 
СКОРПИОН

 
Имате известни страхове около постоянството на вашия партньор. Проявявате предпазливост, качество което няма да се отрази зле и ще ви е много полезно във взаимоотношенията.Няма да се примирите, докато не постигнете своето, но и двамата сте много ревниви и това ще е един по-бавен процес.
 
СТРЕЛЕЦ

 
Не си губете времето да обяснявате на своя партньор, че "земята е кръгла". Проблемът възниква от потайния му характер. Скоро ще научите, че  ще получите желаната откровеност в отношенията ви. Днес ще ви е доста забавно да вършите нещо заедно. Ще се гордеете със своя ум и дух.Често ще се вдетенявате
 
КОЗИРОГ
 
Ще сте привлечени от пълното внимание и нежност на човек от противоположния пол. Да ви обсипват с внимание наистина е чудесно. Никой друг обаче не умее да отнема свободата ви така, както субектът на вашите чувства. Ще ви бъде едновременно приятно и стресиращо, защото сте доста свободолюбиви.
 
ВОДОЛЕЙ

 
Днес ще усетите резки промени в настроението на партньора ви. Ще е склонен да изпада в тъга, същевременно ще е склонен да ви развеселява.Няма да можете да се справите лесно с положението, но това още повече ще увеличи интереса ви към него. Ще се научите да го изваждате от проблемите.
 
 
РИБИ
 
Имате творчески нюх и със своя партньор можете заедно да осъществите фантастични подвизи на творческо въображение.Днес преливате от импулсивност. Искате да запазите пълната си независимост. Зрелостта на мислите рядко съпътства вашите зрелостни начинания.Днес проявявате избици на чувствителност.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари