четвъртък, 5 авг 2010 г. 11:23 ч.

Ивелина Христова

Дневен Любовен хороскоп

Blife.bg

Дневен Любовен хороскоп

Вижте какво ви чака в любовта и днес :

ОВЕН
 
 
Най-добрият начин да изгладите противоречията е взаимният компромис.Вие не сте стиснати по природа. Свободно се държите с противоположния пол. Някой ще ви ласкае по особен начин през този ден и ще предизвика вашето внимание.Опитайте се да не давате изблик на чувствата си.
 
 
 ТЕЛЕЦ
 
Някой ще завижда на способностите ви в определен аспект. Ще бъдете обвинени, че сте доста амбициозни. Ще проявите егоизъм в отношения с партньора си, но той все пак мисли за много неща, свързани с вас.След съответно внимателно обмисляне на поведението си, ще намерите вярната посока.
 
 
БЛИЗНАЦИ
 
Ще направите самопризнание на някой.Това би могло да шокира някой-насаме с неочаквано поведение и предложения. Какъв ли би бил живота без тръпка?! Притежавате изключителни качества безпристрастно да приемате фактите, да се борите с недостатъците и да извличате максимална полза от добродетелите си.
 
 
РАК
 
Някой чака да му покажете колко може да бъде красив живота. Днес ще се заемете с това, но ще чувствате, че човека е твърде затворен и отчужден и си губите времето.Как да му се помогне да прогледне слънчевата светлина, като този човек е потопен в проблемите си и ги преувеличава.
 
ЛЪВ

 
Временно парично затруднение ще ви накара да не мислите за любов през този ден.Във физическата любов трябва да преудолеете същите препятствия.Не сте предпазени от обща грешка,която допускат доста влюбени, да се опитвате да промените човека до себе си, така, както сте го виждали в мечтите си.
 
 
 ДЕВА
 

 
Днес ще имате необикновенни мечти- ще искате да сте сред природата със своят любим човек, да слушате дива музика, да се въртите на въртележка. Когато се отдалечите един от друг, всичко ще ви напомня за него. Няма обаче да признаете каква е болката,която изпитвате при липсата му.
 
 ВЕЗНИ

 
Обзети сте от своите мисли и спомени.Напрежението и проблемите, липсата на разбирателство и взаимодействие, с които ще се сблъскате са наистина колосални. Обаче наградата, която ще получите за своето търпение и разум, е за цял живот.Винаги е по-добре да се гледа в бъдещето, отколкото в миналото.
 
СКОРПИОН
 

Деня е инпулсивен и енергичен.Време е да помислите за по-сериозни неща.Толкова лошо ли е да изпитваш чувство за отговорност? В работна атмосфера ще се сблъскате с флирт. Човекът носи непреудолим сексапил и излъчва желание. Добре е да се владеете и контролирате. Способни и разумни сте.
 
СТРЕЛЕЦ
 

Ще се намирате в състояние, наречено"невъзможно романтично".Смятате,че заслужавате една невъзможна връзка за невъзможен човек. Макар да сте здраво-мислещи и постоянни, ще сте обсебени от мисълта за този човек, който е доста привлекателен.С талант ще излезете от черупката си и задържите в обятията си
 
КОЗИРОГ
 
Рискувате да замразите пламъка на страстта между вас и да се затворите в черупката си.Ако вашия любим не изпитва ревност,ще бъде обхванат от някаква летаргия и меланхолия. Чувството му на неудовлетвореност идва от вашите емоционални задръжки.Опитайте да се разчупите,за да има емоционалната взаимност
 
ВОДОЛЕЙ

 
Самоконтролът е верига, която не позволява на духа да отлети твърде далеч. Страхувате се да кажете,че искате вашия любим да е до вас.Строго ръководите емоциите си. В крайна сметка знаете, че вашата любов си заслужава да просъществува.Определено си струва предизвикателството
 
 
РИБИ

 
 За да предотвратите откровени изповеди и оправдания, трябва да демонстрирате доверие в партньора си.Някаква ревност ви гризе, защото сте болезнено чувствителни. Вашият партньор ви е верен. Дори и да се появи някакво увлечение, което забелязвате, не бъдете гневни и не слагайте край на връзката.
 
 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари