петък, 6 авг 2010 г. 11:13 ч.

Ивелин Христова

Дневен Любовен хороскоп

Blife.bg

Дневен Любовен хороскоп

Вижте какво ви чака в любовта :

 ОВЕН
 
Рано или късно ще се оплаквате, че чувствате вашия партньор отдалечен и незаинтересован от вас. Но нещата изобщо не стоят така. Знаете, че когато поискате може да получите нежност и доброта. Дори може да бъде и твърде забавен. Помислете в кои моменти се случва това и как сте се държали вие тогава.
 
 ТЕЛЕЦ
 
Вашият партньор има доста приятели. Вие ревнувате от неговия страничен живот. Страхувате се от това, че може да има пороци. Но такъв е подходът му в любовта. Той е емоционален и духовната независимост му е нужна. Излъчва свежест и откровеност.Освободете мислите си от негативизма
 
 БЛИЗНАЦИ
 
 Имате чудесна идея, която обмисляте доста отдавна. Вашата мечта не е неосъществима. Намерете начина и действайте. Не влизайте в открита конфронтация и се опитайте да се въздържате.Опитайте се да засилите пламъка на вашите чувства и с лисичата наука можете да въртите партньора си на малкия пръст.
 
РАК
 

 Изобщо не се притеснявайте да доверявате на партньора си малките си недостатъци.Склонноста ви да се отмятате може да постави бариера помежду ви.Споделете с него нашепнати тайни, малки проблеми,за да постигнете емоционална и духовна стабилност.В известен смисъл той копнее точно за това-да си говорите
 
ЛЪВ
 
 Въвличате се в ситуации, които могат да имат неприятна развръзка.Някой може да възнегодува и да се почувства излъган. Неговата кротост може да стигне до крайност и  в един момент да се преобърне в агресия. Възможно е  да ви нападнат с невежливи думи, и да загубите  самоконтрол.Наранявате нечии чувства.
 
 
ДЕВА
 
 
Приемате с особено нежелание усложненията от емоционално и законно обвързване.Страхувате се от отговорностите на семейния живот.Любовната връзка ви прави по-щастливи и се чувствате по-свободни.Такава свобода за момента ви е нужна.Обичате телефона да ви звъни постоянно и да ви обсипват с комплименти
 
 
ВЕЗНИ

 
Обичате да налагате мнението си на своя любим. Обичате хубавите места и добрата храна.Погрешно схващане е, че сте лениви. Просто смятате, че изразходването на енергия е грях.Най-безопасното ви състояние е да сте доволни.Вие трупате сила така, както умеете да трупате парите си.
 
 
 СКОРПИОН
 
 
Много време ще ви е необходимо, за да се разберете за един общ план.Непрекъснато ще предлагате смешни идеи, докато изгубите доста ценно време и стигнете до единомислие.Ще променяте своето мнение доста пъти, но ще криете истинското си становище.Позицията ви е в защита на вашата идея.
 
 
 
СТРЕЛЕЦ

 
С огромно нежелание ще се съгласите да покажите на вашия партньор колко не ви харесва нещо у него. Добре е да го направите обаче, защото това отдавна ви дразни. Няма да се разкайвате, задето сериозно сте го наранили. Отвреме навреме някой трябва да склони и да претърпи промяна.
 
КОЗИРОГ
 
 Търпението е добродетел. Налага ви се да сте кротки и приятно отстъпчиви.Чувството ви за хумор днес ще е необходимо, за де се приспособите един към друг. Хуморът ще бликне като освежителен дъжд, за да прочисти упоритите спомени за взаимно нанесени рани и ще позволи на любовта да разцъфне.
 
ВОДОЛЕЙ
 
 
Крачите уверено към своята цел.Носите товара от отговорности и поети задължения.Сърцето ви е празно и наранено от болезнени спомени от разочарования.Денятви обаче е увенчан с успех. Никой не би могъл да спечели симпатиите на субекта на вашите желания, така както вие ще го направите.
 
 
 РИБИ
 

Днес ще се смеете, когато сте тъжни и ще плачете, когато сте щастливи. Странното ви поведение ще провокира вашият избраник. Става дума за трикове, които използувате в определени ситуации и някой трябва да схване вашето поведение така, както че ли ще трябва да решават трудна кръстословица.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари