понеделник, 9 авг 2010 г. 10:11 ч.

Ивелина Христова

Дневен любовен хороскоп

Blife.bg

Дневен любовен хороскоп

Вижте какво ви чака в любовта и днес :

ОВЕН

Работата и досадните ангажименти ще отстъпят на заден план и няма да
ви интересува, дали някой е недоволен от вас или не сте отговорили на нечии очаквания. Има вероятност да севлюбите с неподозирана за вас сила и страст и да не успявате да контролирате емоциите си.Позволете си да намалите контрола

ТЕЛЕЦ

Започва изключително благоприятен период за вас по отношение на
всячески партньорски начинания и най-вече в любовен план. Ще срещнете любовта на
най-неподходящо място и когато най-малко го очаквате, но това няма да има никакво значение, защото емоциите ще ви разтърсят

БЛИЗНАЦИ

Вашите представи за партньорства и за партньорски  отношения  ще се
променят напълно.Постарайте се в началото да запазите връзката си в тайна, за да не я подлагате на прекалено много внимание или критични забележки от страната на
другите. През този ден ще имате възможността да разнообразите
.
РАК

Ще успеете да разберете, кои са истинските ви приятели и кои хора са
до вас от някакви користни съображения. Ще разкриете и тайните ви врагове и ще
разберете, кой се е опитвал да ви навреди през последно време.Ръководен пост ще ви бъде предложен   и ще имате подчинени.Респектирате околните.

ЛЪВ

Настоявате за стриктно изпълнение на задачите. Повече дисциплина ще ви
улесни значително работата. Ако вие сте в ролята на подчинен, избягвайте да общувате
често с шефовете си през този ден, постарайте се да решавате всички проблемни въпроси с колегите си, за да си спестите гнева на висшестоящите.

ДЕВА

През този ден е подходящо да се погрижите за по-големи мащаби и
по-широко популяризиране на вашата дейност, потърсете възможности за реализация в чужбина и направете реклама на това, с което се занимавате. По-лесно ще се справяте с всячески предизвикателства ако се подсигурите.

ВЕЗНИ

Този ден е подходящ за промени и модернизация във всички области от
живота ви, независимодали сменяте колата, жилището или партньора си. Въпреки че не обичате драстични промени и внезапни събития, сега те със сигурност ще са за добро. Ако вие сте инициатор на промяната, ще успеете.

СКОРПИОН
.
Ще контролирате нещата и ще се чувствате по-спокойни. Независимо от
това, в каква сфера се изявявате професионално, сега е добре да заложите на екипна работа или да се съюзите с вашите приятели или колеги за по-голяма ефективност. Вероятни са  романтични увлечения през този ден.

СТРЕЛЕЦ

Ако дейността ви включва грижа за другите и за техния комфорт и
удобство,  успехът ви е гарантиран. През този ден е подходящо да сменяте техника и да се зарадвате с нов телефон,компютър или друг шедьовр на модерните технологии. Сега ще успеете да отстраните всичко старо и ненужно от живота си.

КОЗИРОГ

Всичко, което се е изчерпало, не върши работа или пречи на развитието
ви е добре да бъде оставено в миналото, независимо дали става дума за някои модели на  поведение, вредни навици или хора. Може да постигнете сериозна трансформация  в отношенията с емоционалните или интимните ви партньори.

ВОДОЛЕЙ

Търсете начини да общувате повече с влиятелни личности и не избягвайте
срещи с шефовете ви. Опитвайте се да демонстрирате силните си страни и професионалните ви умения при всяка подходяща възможност, защото денят е много добър за кариерата ви и  можете да постигнете значителен напредък.

РИБИ

Подходящо е да се заемете с някаква благотворителна кауза или да
използвате възможностите си за да помогнете на слабите и беззащитните. За целта е добре да използвате връзките си в обществото и дори да се опитате вие да станете организатор или представител на някоя благотворителна организация.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари