вторник, 10 авг 2010 г. 12:51 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен  хороскоп

Какво ви съвестват звездите за днес :

ОВЕН

Успешните зони за вас през този ден са всички, които са свързани с финанси, управление, манипулиране и действие зад кадър.Можете да разчитате на подкрепата на  силни и влиятелни партньори, зад които можете да се скриете.Колкото и да обичате да се  изявявате в любовтакато лидери, днес няма да успявате

ТЕЛЕЦ

Днес сте в центъра на вниманието, обаче по-печелившо поведение е ако не привличате погледите към вас и вашите занимания. Денят е удачен и за трансформация на личния ви живот, има голяма вероятност от нова любовна авантюра и интензивни сексуални преживявания. Успешни ще са операции с пари.

БЛИЗНАЦИ

Успешни биха били  операции, както наложителните така и  козметичните.Ще ви очакват много
любовни вълнения и романтични моменти.Трудно ще успявате да съчетавате  потребността си от
стабилна връзка и желанието да флиртувате и да се забавлявате.Отделете колкото може
повече време за грижите за външен вид

РАК

Не прекалявайте с флиртове и проявете уважение към партньора си. Ако не сте обвързани, сега е момента да се отдадете на любовни авантюри, флиртове и забавления и не е изключено да срещнете голямата си любов. Основният акцент за вас са  партньорствата.Дръжте се настрани от проблемите на хората.

ЛЪВ

Ако съдружниците ви са колеги или чужденци, шансовете ви за успех  значително нарастват. Не забравяйте да обръщате внимание и на емоционалните си нужди.Подходящо е да се изявявате колкото може повече и да търсите публика и обществено  внимание. Сега ви е позволено да проявите повече егоизъм.

ДЕВА

Днес ще се  чувствате обичани. Постарайте се да изненадате партньорите си с неочаквани подаръци и правете малки жестове, които да показват колко ги цените и  обичате. Оставетевашите партньори да се справят сами с проблемите, които сами си  създават и не се опитвайте да помагате на всички.

ВЕЗНИ

Планирали сте ремонти или промени в дома си и през този ден е удачно да ги започнете.Особено добри резултати ще постигнете ако става дума за  козметични ремонти и естетически промени. Няма да ви липсват оригинални идеи и лесно ще  намирате решения за всякакви трудности и неочаквани пречки.

СКОРПИОН

Днес ще имате добра ситуация в работата, няма да се налага да се стараете прекалено много и да полагате големи усилия, за да имате високи резултати. Ще успеете  да наложите идеите си и ще намерите съмишленици, които ще ви помагат. Потърсете контакти с близки в чужбина.Чака ви приятна изненада.

СТРЕЛЕЦ

Намерите съмишленици, които ще ви помагат. Потърсете контакти с колеги  в чужбина, защото чрез тях ще можете да разширите дейността си и да внесете някои съществени промени, които ще ви осигурят повече комфорт и по-високи доходи. Този ден е подходящ  за смяна или започване на нова работа.

КОЗИРОГ

Обърнете по-сериозно внимание върху здравето си и не пренебрегвайте и  най-дребните сигнали за неразположение. Направете си профилактични прегледи и  спазвайте указанията на лекарите. Постарайте се да се откажете от вредните навици. Не приемайте разстоянията катонепреодолима пречка в личните отношения

ВОДОЛЕЙ

Ще се забавлявайте флиртувайки и ще се наслаждавате на магнетичното си влияние върху другите. Опитайте късмета си в тото или в други хазартни игри, защото шансовете ви да спечелите са много добри. За хората от близкото ви обкръжение ще намерите спокойствие иудовлетворение. Хармония в дом и семейство

РИБИ

Добрите отношения между вас и колеги може да бъдат нарушени от  висшестоящите или от авторитетни за вас личности. Не правете големи и необмислени покупки, които са ви били необходими отдавна. Мисленето ви сега ще бъде продуктивно и  комбинативно, благодарение накоето ще измислите схеми за печалба.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари