сряда, 11 авг 2010 г. 13:13 ч.

Ивелина Христова

Дневен хороскоп

Blife.bg

Дневен хороскоп

Какво ви вещаят звездите и днес :

ОВЕН

Не избягвайте общуване с хората от близкото ви обкръжение, за да не ги  настроите срещувас. Удачно е да подписвате договори, защото те ще са изгодни и за  двете страни.Помислете и за допълнителни възможности за образование. Във вас ще се  засили желанието да контролирате работата си.

ТЕЛЕЦ


Демонстрирайте милосърдие, човеколюбие и грижа за по-слабите и така  ще  успеете да си създадете положително обществено мнение. Това ще допринесе до  трансформация на вашият имидж в положителна посока.Има вероятност да усетите силна нужда да   избягате от напрегнатото ежедневие и да се усамотите.

БЛИЗНАЦИ

Романтични сте и склонни да се поддадете на емоциите, което може да  доведе до положителни промени във вашите взаимоотношения. Погрижете се за емоционалния   си комфорт и душевен покой. Изключително успешен ден за вашите финанси. Сега е  подходящо да въведете ред във финансовите си въпроси.

РАК


Потърсете съвет или консултация от финансови експерти. Ще имате възможности за допълнителни доходи и ще успеете да стабилизирате материалното си  положение, само трябва да внимавате и да не изпускате шансовете си.  Можете да си позволите  някои инвестиции, които ще ви доставят удоволствие.

ЛЪВ

Зарадвайте себе си с някои скъпи подаръци или предмети на изкуството.  Ако имате нужда от пари, за да реализирате някои от замислените проекти, сега е подходящо  да потърсите спонсори или инвеститори. Другите ще се вслушват във вашите съвети и  ще са склонни да ви последват и да ви подкрепят.

ДЕВА

Стремежът ви да си извоювате по-добро обществено мнение,  демонстрирайки  многобройните си контакти и познанства в чужбина, няма да ви е от полза. Мерете си  приказките и бъдете по-скромни.Вероятни са неочаквани обрати и изненади, които могат до   голяма степен да объркат и преобърнат плановете ви.

ВЕЗНИ


Ако се почувствате изгубени или объркани и не знаете от къде да  започнете, можете да поговорите с приятелите си. Те може и да не ви помогнат с полезен   съвет, но ще ви покажат още една гледна точка и ще успеете да си изясните ситуацията. Вашите  възможности днес са неограничени.

СКОРПИОН

Независимо какви таланти притежавате и в какви сфери се изявявате,  днес ще получите възможности да блестите и да предизвиквате възхищението на другите.  Външния ви вид ще е основният ви коз, затова се погрижете да изглеждате максимално добре и  да спазвате модните тенденции.

СТРЕЛЕЦ


Денят ще е много благодатен за финансите ви и за намиране на нови   начини на изява, за постигане на стабилност и емоционален комфорт. Няма да ви подминат и  някои романтични uвлечения, които допълнително ще ви зареждат с положителни емоции.  Очакват ви лични контакти с известни и влиятелни хо­ра .

КОЗИРОГ

От днес вашият жи­вот преминава на друго ниво на развитие. Възможно е  да започнете нова дейност. Не бива да пропускате своя шанс! В своите действия и  на­мерения разчитайте на подкрепата на близки хора. Проявете цялата си решителност за постигане  на целите си.Възможна неочаквана приятна новина.

ВОДОЛЕЙ

Активен ден,благоп­риятен за делова активност, пътувания и  кариера.Избягвайте да се отнасяте самоуверено към критиката, отправена към вас по едни или  други причини. Днес във всички неща се опирайте на помощта на по-опитни от вас хора.Техните  съвети ще ви помогнатда намерите сили за постигане на цел

РИБИ


Ще ви се отдаде възможност да поправите допусната грешка и с  натрупания опит да започнете нещо отначало. Използвайте всяка възможност да проявите своята  активност, която може дави издигне в кариерата. Внимавайте в отношенията си с околните.  Сдържайте своите емоции.Укрепете здравето си.

www.ivelinahristova.com

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари