неделя, 16 авг 2020 г. 18:02 ч.

Звездни прогнози

Седмичен хороскоп за 17 - 23 август 2020

Blife.bg

Седмичен хороскоп за 17 - 23 август 2020

Представителите на Овен ще са заети, но успешни, а Телците се сблъскват със сложни ситуации.

Представителите на Овен ще са заети, но успешни, а Телците се сблъскват със сложни ситуации.  

За Близнаците условията са тежки, но ще успеят, а за представителите на Рак дните са сложни. Родените под Лъв ще действат внимателно, а  Девите се сблъскват с пречки.

За Везните се очертава някакъв успех, а при Скорпионите личните неудобства вземат преднина. Стрелците не са лишени от възможности за сполука, а Козирозите да проявят внимание и целенасоченост. За Водолеите периодът е успешен, а Рибите са пред хубав период.

ОВЕН 

Изразителна активност

Необходимостта от нови знания ще ви подтикне да поработите върху квалификацията си, като се запознаете отблизо с нови програмни продукти и изучаване на чужди езици. Предстоящият седмичен период подчертава, че засилената активност на Овните лесно ще събуди нервността им, а последната ако не се държи под контрол  лесно може да им създаде проблеми. Внимавайте! Голям процент от родените ще успеят чрез хитри действия да постигнат материалните си цели. Петък и събота преминават в активност, а неделя ще е спокойна и благодатна. Понеделник преминава в състояние на нервност, а следващите дни са успешни.

ТЕЛЕЦ

Неизгодни ситуации

Новостите предстоят, а с тях ще се множат и добрите ви постижения. Ще станете повече успешни и ще дадете тласък на професионалното си и личностно израстване. Все още мнозина от Телците не са в състояние да преодолеят неизгодните ситуации и измъчващите ги проблеми. Новото седемдневие е носител на здравословни неприятности и ситуации, които обикновено се определят като нещастни случаи. Повишете вниманието си! За някои периодът носи мъчителни съдебни неприятности. Петък и събота ще са неприятни. Следва добър понеделник, по-нервни вторник и сряда и благоприятен четвъртък.

БЛИЗНАЦИ

Успех, извоюван в трудни условия

Част от вас ще насочат усилията си в търсене на нова и по-интересна работа. Демонстрирайки добри практични възможности, Близнаците ще действат успешно по целите си през седмичния период, въпреки че ще се сблъскат с големи затруднения и с точно отправени удари срещу тях. Контактите в обществените среди ще са доста неприятни и мъчителни. В петък не сте достатъчно ефективни, а събота и неделя ще са неприятни. Понеделник и вторник ще са успешни, а сряда преминава твърде активно. Четвъртък ще е благодатен.

РАК 

Тежък етап

Животът ще ви предложи много от нещата, които желаете. Времето ще тече ускорено за вас и щастливи ще отбелязвате постиженията си. Във здравословен аспект седмичният период ще е напрегнат и неприятен, което ще се отрази неблагоприятно върху работата ви. По принцип звездите влияния сега за вас са негативни. Ще ви създадат големи затруднения във всекидневието, предизвиквайки изразителни неудобства и неотстраними пречки. Не са изключени и нещастни случаи. Петък и уикендът са силно напрегнати. Без по-надеждната и успешна сряда и другите дни ще са такива.

ЛЪВ

Дипломатични действия

Вашето неповторимо и естествено присъствие ще направи проблемите ви по-лесно решими. Необходимо е да сте овладени и спокойни. Родените под Лъв ще действат хитро и дипломатично, за да реализират целите си. Някои ще опитат и чрез агресивност, но бързо ще се откажат от този стил, защото нищо няма да се получи. Ще се върнат към методите, които със сигурност ще гарантират успеха им. Не допускайте противоречията да ви попречат. Отстранявайте ги своевременно. Петък и уикендът ще са нервни и напрегнати. Понеделник е по-добър, а вторник отново ще е напрегнат. Следващите дни са хубави.

ДЕВА

Внимавайте, затруднения!

За много от вас периодът се свързва с новости от професионален характер, които ще изискват повече внимание и време. Ако Девите са убедени, че седмичният етап ще е сполучлив за реализацията на целите им само чрез имитация на активност и хитроумни маневри – тотално грешат. Седмичният етап не може да се определи като благоприятен. По-скоро е валидно обратното. Най-неприятното явление за мнозина ще е неконтролиран сблъсък със служебната администрация. Петък и уикендът са силно напрегнати. Успешни ще са понеделник и сряда, а останалите дни са трудни.

ВЕЗНИ 

Променлив успех

Ще се отличавате с високите си стремежи и амбиции, паралелно с които ще растат и претенциите ви. Преобладаващата част от Везните ще проявят изключителна настойчивост в стремежа си да осъществят набелязаната програма. Периодът никак няма да е лесен, а в битката за удовлетворителни материални придобивки сполуката ще е с разменено гостуване. Необходимо е да действате твърде енергично и да не изоставяте поети и недовършени ангажименти. Петък и събота ще са тежки, а в неделя - напрежение. За следващите дни са характерни успех и нерви.             

СКОРПИОН

Лични неудобства

Упоритостта ще ви донесе привилегии, които ще ви изведат напред. Без никакво съжаление ще отхвърлите всичко, което ви задушава и пречи да живее и се чувствате свободни. Голяма част от Скорпионите ще станат мишени на враговете си през този период. Ще бъдат замеряни с клевети, а в общественото пространство ще битуват злобни лъжи по техен адрес. При това положение не може да има съмнение, че доста от зодията ще прекъснат контактите си с клеветниците. Петък и уикендът ще са успешни. Понеделник е нервен, вторник ще е сполучлив, а следващите два дни отново се характеризират с повишаване на напрежението.

СТРЕЛЕЦ 

Добър шанс за сполука

През седмицата ще дадете предпочитание на професионалните перспективи, които търсите и откривате за себе си. Разчитайки на логика и последователност, на собствени възможности и умения и не на последно място на късмет, Стрелците ще успеят да се възползват от положителните делови и обществени фактори, за да реализират целите си през периода. Особено позитивни се оказват контактите в обществото. Петък и събота ще са спокойни, а неделя е емоционална. Нерви и неприятности се очертават в понеделник, сряда и четвъртък, а вторник ще бъде успешен.

КОЗИРОГ

Проявете активност и  целенасоченост

На преден план ще изпъква доброто ви възпитание и отношение към другите. Новият седмичен период е надежден за осъществяване на целите, но никак няма да лесен за преобладаващата част от Козирозите. Необходимо е голямо внимание при осъществяване на деловите и личните цели. В службата се сблъсквате с враждебността на някои от околните. Владейте се за да не последват неприятности. Петък е положителен, събота носи промени, а неделя ще е сполучлива. Понеделник и вторник са добри, а следващите дни – напрегнати.

ВОДОЛЕЙ 

 Хубав период за напредък

Запазете спокойствието си и при трудности мобилизирайте силите си, за да ги преодолеете по-бързо. При наличните благоприятни показатели, седмицата на Водолеите се оказва доста хубава за реализация на личните цели и за осъществяването на деловите. Обстоятелствата в службата и в средите на вашата реализация са подпечатани с клеймото на негативизма, което явно ще предизвика напрежение у мнозина. Не е препоръчително да проявявате сдържаност, за да не се натоварвате. Неблагоприятна е събота, а сряда носи промени. Другите дни са хубави.

РИБИ 

На прага на ползотворен етап

По нов начин ще погледнете на живота си и ще откриете истини, които ще ви поведат в правилна посока. Представителите на Риби навлизат в много ползотворен период от гледна точка на делово устройване и стабилизация. Въпросният цикъл обхваща по-продължителен период от настоящето седемдневие. Ярко изразени за предстоящите дни са финансова реализация и преговорите по делови или други въпроси. Успешните ви дни през периода са неделя и понеделник, а другите ще са напрегнати в по-малка или по-голяма степен, но без сътресения.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари