неделя, 6 сеп 2020 г. 18:08 ч.

Звездни прогнози

Седмичен хороскоп 7 до 13 септември 2020

Blife.bg

Седмичен хороскоп  7 до 13 септември 2020

Хороскопът е изготвен от Ивелина Пенчева - астролог, автор на книгите „Астрология на съдбата“ и „Тайнството живот“

Овен – През тази седмица ще можете да промените редица приоритети в живота си, което води до промяна във вашите основни или настоящи цели. Не се изключва обратният процес, в който да преосмислите плановете си, което от своя страна ще доведе до промяна в приоритетите. Сега е много важно да продължите развитието си в конструктивна, не в разрушителна посока. Ако нещо ви се струва съмнително, не бързайте да вземате решение, дайте си почивка, консултирате се с близки и доверени хора. Не планирайте прекалено много неща за уикенда, по-добре е просто да се отпуснете, да спите и да се разхождате.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11, 12, 13

Телец – Настъпващият период ще бъде проверка за вас до колко сте готови да използвате в живота удачните обстоятелства. Ситуации, които доскоро ви изглеждаха объркващи, ще станат по-ясни. Обстоятелствата могат да допринесат за реализирането на вашите планове. Не е изключено правилните действия, извършени в миналото, да ви помогнат да успеете в настоящето. Но трябва да действате внимателно, последователно. Когато сте целеустремени, тогава ви върви повече. Много неща до голяма степен ще зависят от умението ви да се справяте бързо в ситуациите. Избягвайте да оставате твърде дълго сами. Приятелската среда ще ви се отрази много добре.

Благоприятни дни – 11, 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8

Близнаци – Идеи за инициативи не ви липсват, друг е въпросът дали ще си помръднете пръста за тях. Какво ще направите, за да реализирате потенциала, който ви дават планетите? Никакви добри прогнози няма да ви помогнат, ако не се включите сами в действие. Ако не злоупотребявате със своите преимущества, тогава успехите ви са сигурни. Разгледайте приоритетите си по степен на важност и вземете решенията за вашите действия. Помнете, че не винаги привлекателното и просто решение е най-правилното. Хобито ви може да изисква от вас жертвоприношение във вид на звънки монети. 

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 9, 10

Рак – Звездите ще ви предоставят нови възможности за разрешаване на сложни ситуации. Добре отработената стратегия и правилната жизнена позиция, ще ви дадат значителни шансове за успех. Постарайте се да не се преуморявате с работа прекомерно, за да не се отрази това на здравето ви. Бъдете умерени в удоволствията и развлеченията, и сдържани в личните отношения. В дома ви ще настъпят малки промени, като например започване на нов ремонт, нова придобивка или разместване на мебелите. Не е изключена раздяла с нещо или някой, които да напуснат вашия живот. Това ще донесе повече тъга, отколкото радост. Но така се отваря място за нови хора и нови неща.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 11, 12, 13

Лъв – Ще станете по-уверени в общуването, възможно и по-напористи. Сега ще можете да защитите позицията си толкова енергично, че опонентите ви просто ще трябва да капитулират. Това е добър период за популяризиране на вашите идеи. Усещането ви за стил и красота ще се увеличи и затова е най-доброто време да помислите за промяна на имиджа си. Вашият чар ще се засили чувствително, благодарение, на което лесно ще печелите симпатии. В личния си живот влагате твърде много чувства. Понякога сте щастливи, но често изпитвате и досада. Опитайте се да се държите малко по-сдържано, логично и предвидимо във връзката си.

Благоприятни дни –9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Дева –Тази седмица ще трябва да покажете гъвкавост на ума, максимален такт и съобразителност. Погледнете философски на положението, не прекалявайте с натиска върху другите, добре е в малките неща да отстъпвате. Точността и вниманието са ключовите думи в следващите дни. Проверявайте внимателно важната информация, която ще получите през следващите дни. Възможни са неточности. Решавайте всички въпроси без излишен шум и бързина. Обърнете се към предишния си опит и здрав разум, никой не ви принуждава да вземате решения веднага. Отнасяйте се по-снизходително и към желанията на близките си хора. Въздържайте се от желанието си да въвеждате ред навсякъде около вас.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10

Везни – Този период може да ви донесе нови идеи, на които да вдъхнете живот. Сега не трябва да проявявате голяма активност и да бързате, по-добре е по-бавно и умерено да се справите с най-важните въпроси. Редувайте равномерно работа с почивка. Звездите ви насърчават да се отпуснете по течението и да почивате повече. Нуждаете се от възстановяване и презареждане. Нужно е да прекарвате повече време у дома или на спокойни места, където да се чувствате сигурни и в безопасност. Можете да направите приятни покупки, които ще подобрят настроението ви. Този период може да ви донесе и любовни преживявания, които предпочитате да запазите в тайна.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 11, 12, 13

Скорпион – Препоръчително е да не започвате нищо важно. Само определете ясно какво искате да постигнете в близко бъдеще и насочете своите усилия в подготовка. Планетите ще ви дарят през настоящия период с повече решителност. Далеч не всички действия и усилия обаче ще донесат положителни резултати. Добре е да действате по предварително съставен план и да се придържате към него. Благоприятно време за подобряване интимната страна на вашите взаимоотношения. Обърнете внимание на Овен, който очаква всяка ваша дума и жест с нетърпение. Ще получите комплименти от Везни. В отношенията ви с Девите трябва да се добави малко огън. 

Благоприятни дни – 11, 12, 13

Бъдете внимателни – 7, 8

Стрелец – В стремежа си да свършите много задачи наведнъж, ще бъдете доста припрени. Сега е необходимо да проявите решителност и да поемате рискове в случаите, когато знаете, че това си заслужава. Първата половина на тази седмица ще бъде благоприятен период, за да се срещнете с приятелите си. Благоприятно и за изграждането на съвместни планове в личните отношения. През втората половина на седмицата, напротив, се препоръчва да се намали комуникацията с приятели - сега те могат да ви въвлекат в рискован  и опасни приключения. През този период е по-добре да действате сами, по този начин можете да постигнете целите си възможно най-бързо.

Благоприятни дни – 13

Бъдете внимателни – 9, 10

Козирог – В работата ще бъдете активни, тъй като имате достатъчно енергия, но не се захващайте със задачите, за които все още не можете да намерите решение. Това не е подходящо време за промени в работата. Ограничете контактите с хора, които не са ви твърде приятни и губите с тях излишно време. Благоприятен период за създаване на повече уют и комфорт във вашия дом. Това може да се постигне не само с помощта на дизайнерски изкушения и закупуване на нови интериорни предмети, но и чрез подобряване на атмосферата в семейството, хармонизиране на отношенията с близките. Ще бъдете по-чувствени в интимните отношения.

Благоприятни дни – 7, 8

Бъдете внимателни – 11, 12, 13

Водолей – Тази седмица е благоприятна и за разширяването на връзките ви, както и за самореализация в творческите дейности. Може да откриете нови перспективи в личните и делови взаимоотношения. Нуждаете се от повече динамика и страст, но за това ще трябва да поемете инициативата. Втората половина на седмицата ще внесе повече хармония във вашите лични отношения. Благоприятно е и за установяване на нови любовни взаимоотношения. Но ако нови запознанства не ви интересуват, отделете повече време да прекарате с любимия си човек. Ще имате много общи интереси и теми за обсъждане. Подобна активна комуникация ще укрепи връзките ви.

Благоприятни дни – 9, 10

Бъдете внимателни – 7, 8

Риби – Първата половина на тази седмица ще бъде благоприятен период за себеизразяване и творческа работа. Сега ще имате късмет в много отношения, затова се възползвайте максимално. Обърнете повече внимание на вашето здраве. Не се самолекувайте и ако се почувствате зле, свържете се с нужния специалист. Основните аспекти на тази седмица ще бъдат свързани точно с децата, бита, любовта, почивката. Опитайте се да бъдете полезни на близките хора. Избягвайте уединението, по-добре бъдете сред хората, с приятели, завързвайте нови познанства или развивайте стари взаимоотношения. При някои се заформя служебен флирт.

Благоприятни дни – 7, 8, 11, 12

Бъдете внимателни – 9, 10  

Източник: https://tribune.bg

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари