петък, 17 ное 2023 г. 14:33 ч.

Добри сърца

Георги Симеонов - JJ с призив за толерантност, съпричастност и вяра

Blife.bg

Георги Симеонов - JJ с призив за толерантност, съпричастност и вяра

В международния Ден на Толерантността заедно с приятелите си мюсюлмани Мустафа Мелиги и Осама Али JJ записава нова версия на песента „Господ е един за всички” (God is One for All) на английски и арабски език.

Видеото и песента бързо се превръщат в символ на религиозната толерантност. Посланието, което музикантите изпращат до света, разтърсен от войни и конфликти, е да се отнасяме с респект и разбиране към различните религии, изповядвани от хората в целия свят.

Според Георги Симеонов – JJ, Мустафа Мелиги и Осама Али само вярата в Единния Господ може да обедини всички хора от всички религии да живеят в разбирателство и да имат една обща цел – Мир на Земята.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари