събота, 6 апр 2024 г. 11:47 ч.

Женски тайни

Най-накрая стана ясно на колко години е Лили Иванова

Blife.bg

Най-накрая стана ясно на колко години е Лили Иванова

По времето на социализма паспортът й бил фалшифициран, а тя подмладена

Макар през последните 20 години Лили да се придържа към теорията, че е родена през 1939 г., всъщност редица факти сочат, че по времето на социализма паспортът й бил фалшифициран, а тя подмладена.

Истинската рождена дата на изпълнителката на „Ветрове“ всъщност била 24 април 1934 г. и проста сметка показва, че след броени дни тя навършва цели 89 гoдини

Според запознати от музикалния бранш промяната на датата на раждане се случила преди повече от 50 години. Тогава тя трябвало да замине за Чили, където да участва в голям международен музикален форум. Имало обаче един проблем — изискването на организаторите било певиците да не надвишават възрастта от 30 години. Така родните служби тихомълком подправили паспорта на Лили, за да може да замине да представлява България на фестивала в Южна Америка. 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари