неделя, 14 апр 2024 г. 12:45 ч.

Строги мерки

Направо ги разнищиха! Задава се война в чалгата срещу пияниците Дебора и Диона

Blife.bg

Направо ги разнищиха! Задава се война в чалгата срещу пияниците Дебора и Диона

„Заради случаите с Дебора и Диона всички си мислят, че попфолк изпълнителите са пияници!“, каза певицата Екстра Нина

Чалгата обяви война на Дебора и Диона. Голяма част от изпълнителите са бесни, че колежките им се забъркват в скандали, които чернят цялата гилдия и създават лошо име на всички останали изпълнители в бранша.

„Заради случаите с Дебора и Диона всички си мислят, че попфолк изпълнителите са пияници!“, каза певицата Екстра Нина.

Според Екстра Нина постъпки като на Дебора и Диона са равносилни на подигравка със собствения им живот и с това, което става в света. Певицата смята, че случаите с двете заловени попфолк изпълнителки влияят на целия бизнес.

„Всички питат как можем да сме толкова прости. Това не е приятно за никого в нашия бранш“, категорична е Нина и допълва, че всички трябва да се замислят по повод на това, което наистина се случва по пътищата.

Борис Дали също се разграничава от постъпката на колежката си Дебора. Според изпълнителя тя е можела да си навлече доста по-сериозно главоболия.

„Въпросът е, че когато си вкъщи, можеш да правиш каквото си искаш. Но когато се качиш на автомобил, трябва да си в час. Ами ако се качиш на кран, какво става?“, пита Борис Дали.

Най-безобидно според Дали е пияната фолкпевица на сцената, защото за фалшиво пеене и за падане на сцената досега никой не е осъден. Но качи ли се зад волана, вече е страшно. И голяма заплаха.

Според изпълнителя, ако има виновни, те трябва наистина да си поемат вината и няма значение къде се намират в йерархията на държавата.

За сметка на това в типичния си стил Фънки направо попиля сгазилата лука попфолк дива Дебора.

„Тази певица да се навърти на прасе и да се направи на маймуна и да се качи на колата, трябва да е кръгъл идиот“, коментира музикантът.

„Когато пия алкохол, изключвам всякакви помисли за каране на кола. Това са хора, които не са на 12 години. 2,9 промила за жена е колкото една бутилка водка“, отсича Фънки.

Той е категоричен, че след употребява алкохол човек забравя за всичко, с което можеш да нанесеш щети на хора около теб.

Относно лекарствата, с които се оправдава Дебора, Фънки се смее и казва че всички пият хапчето, но защо не се получава така, че да ги хванат дрегерите. На въпроса какво може да се направи, за да спрат в бъдеще такива издънки, Фънки смята, че пияният и Господ го пази.

„Народът става все по-откачен и въобще не му пука. Има много случаи на конфискувани коли, които никой не идва да ги търси после. Просто на никого не му пука“, казва Фънки пред “България днес”.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари