петък, 19 апр 2024 г. 23:42 ч.

Любов в зародиш

Алекс Богданска запозна малкия Габриел с новия си мъж

Blife.bg

Алекс Богданска запозна малкия Габриел с новия си мъж

Синът на Алекс Богданска също харесвал новия мъж на майка си

Мартин Иванов се казва новият мъж до Александра Богданска. 

Мартин произхожда от изключително заможно семейство, като отделно си има и собствен бизнес. От няколко седмици насам пък си е направил Ютуб канал, явно с идеята да догони звездния статус на половинката си. Оказва се, че Иванов има изключителен талант в пеенето и в Ютуб е записал няколко кавъра на популярни парчета като „Мога“ на Любо Киров и химнът на циганите „Амалипе” на Звонко Демирович.

Друга любопитна подробност е, че Алекс и певицата Мария Илиева са баджаначки. Мартин е бил гадже с Илиева, която дори го е подтиквала към музикална кариера.

Друг интересен факт е, че синът на Богданска много харесвал новия мъж на майка си. Тримата бяха на дълга почивка в Тайланд, където Габриел и Мартин още повече се сближили.

И въпреки че Алекс и гаджето й все още не се осмеляват да публикуват свои общи снимки в социалните мрежи, в пространството изтече фото на малкия Габи с Мартин. Двамата са се щракнали пред хотела в Тайланд, където Алекс също има снимка със сина си. 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари