събота, 8 юни 2024 г. 04:53 ч.

Все още влюбени

Попето и Елена отпразнуваха 14 години брак

Blife.bg

Попето и Елена отпразнуваха 14 години брак

Попето и Елена са все още влюбени

Ивелин Попов - Попето успя да смае стотици свои последователи днес с това, което съобщи. Той рядко се изказва в социалните мрежи, а още по-рядко пуска лични снимки и такива на семейството си, предпочита да живее нормално и по-далеч от устите на хората.

Може би точно това е помогнало на брака му с хубавата Елена Паришева, защото днес футболистът обяви, че двамата празнуват цели 14 години брак. Да, новината ошашави всички, защото никой не предполагаше, че е минало толкова време.

Елена и Попето имат две дечица - син и дъщеря, а заради семейството и любовта си към него тя заряза кариерата си отдавна.

В дните, когато реши да слезе от сцената, Елена Паришева беше в разгара на кариерата си като поп фолк певица. Тя нямаше още деца от Попов, но той пътуваше много и тя искаше да бъде с него и да му се посвети изцяло. А после, когато хлапетата се появиха, дума не можеше да се издума да се връща на сцената.

"Нито за миг не съм съжалила, това беше най-правилното ми решение", признавала е многократно Елена и очевидно е била права. Но и Попето се оказа читав мъж.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари