четвъртък, 13 юни 2024 г. 16:36 ч.

Семейна идилия

Светлана Гущерова за свекъра си Добромир Гущеров: Той е лош и безсърдечен!

Blife.bg

Светлана Гущерова за свекъра си Добромир Гущеров: Той е лош и безсърдечен!

Никой не му е искал пари, толкова ли не може да купи една близалка, сладолед или някаква дрешка на децата?

Плеймейтката Светлана Гущерова даде интервю пред “Уикенд” по повод поредицата от скандали около нея и мъжа й Християн Гущеров.

След инцидента, в който олимпийският шампион Кирил Терзиев я нападна, блондинката споделя: “Още сме в силен шок Най-голямото ни дете – дъщерята Ани, е най-зле. Страхува се да излезем навън, стресирана е и когато слизаме от колата. Моли ме да не ходим никьде, казва: „Мамо, не, да го няма бате Киро, не те набие!“. Вечер отказва да заспива на тьмно, което преди не ce беше случвало. Постоянно проверява дали заключена входната врата. Планувам да я заведа на психолог, а и да й леят куршум. С мен в колата бяха момчетата Криси и Доби, но тъй като са по-малки от Ани, при тях засега не наблюдавам да има някакъв проблем след неприятната случка. Децата ми са силно уплашени и стресирани. Съпругът ми Християн се чувства много виновен.”

“За първи път, откакто сме заедно, оставам сама без охрана и Киро ме нападна точно в този момент. Дори за миг не съм си представяла, че пред жилището ни, през деня и в присъствието на три деца ще се случи нещо подобно. Дори мутрите едно време не са си позволявали да посягат на деца и пред деца”, допълва Светлана.

Относно това, че с Християн са в ново жилище, моделката споделя: “Продадохме си къщата, защото беше построена върху турски гробища. Всичко се случи набързо и се пренесохме в кооперацията на бул „България“. Брокерката от месеци не престава да ни търси голяма къща, в която да живеем, докато стане готова фамилната ни резиденция.”

За свекъра си Добромир Гущеров, блондинката казва: “Години наред сме заедно с Християн, а баща му не е дал и една стотинка дори и за внуците си. Този човек е най-безсърдечният и лош според мен. Не знам кой дядо не би си погледнал внуците… Никой не му е искал пари, толкова ли не може да купи една близалка, сладолед или някаква дрешка на децата? Не си е мрьднал проста. Гледа чуждото внуче, което не е негова кръв. Настоящата му жена го е настроила против Християн. Явно я е страх да не се случи нещо на свекър ми и не дай си боже, той да даде всичко на Хрис, а тя да остане на улицата. Оказа се хитра и алчна жена, която настрои един баща срещу сина си и внуците му! Хайде, мен, ако иска, да ме уважава, но детето си и внуците… Не сме взели и един лев от свекър ми.”

“Виждал е само първото ни дете Ани, когато беше бебе, другите три – не. Бяхме в добри отношения до момента, в който не стана ясно, че втората ни рожба ще е момче. Според мен съпругата му Диана се е притеснила и контактите помежду ни внезапно спряха. Доколкото познавам свекър ми, той е умен човек, но явно с напредване на годините не е невъзможно и да изглупееш. Не мога да разбера какъв човек трябва да си, та да не си погледнеш внуците?! На Християн му е мъчно, но го приема.”

За момента Гущерова и мъжът и не смятат да емигрират, но не е изключено в един момент да направят и тази крачка.

“Искаме, но това ще стане, след като голямата ни дъщеря Ани завърши 7-и клас. Засега няма да напускаме България. Записали сме Ани на детска градина и училище, за което е платено. По-натам ще емигрираме, защото искам най-доброто образование за децата си – да учат в Швейцария или Виена”, категорична е Светлана.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари