четвъртък, 13 юни 2024 г. 16:54 ч.

Глоба

Организаторите на “Мис България” искат 20 хил. евро от Елизабет Кравец

Blife.bg

Организаторите на “Мис България” искат 20 хил. евро от Елизабет Кравец

На нея не й пука, замина за чужбина с участници от “Игри на волята”

„Много трудно взехме това решение", сподели пред „Галерия“ Ирина Папазова, която притежава търговската марка. - Аз съм тази, която може да й разреши или забрани да ползва тази марка. Вече й е забранено да се именува с титлата „Мис България“, категорична беше тя. И обясни, че Елизабет има подписани договори и клаузи, които още не са изпълнени от нея. Освен това се оказа, че тя „от месеци не контактува с нас, просто защото не си вдига телефона".

„Разбрах, че ми е отнета короната от медиите. Със сигурност не го очаквах, защото след два месеца ще бъде „Мис България 2024“, мислих, че ще си предам короната, всичко ще приключи хубаво, но не приключи по този начин“, сподели пред медиите Кравец. И освен това заяви, че ще си търси правата по съдебен ред. „Щом иска, да го направи, има това право“, репликира я Ирина Папазова.

Папазова споделя, че още първият й ангажимент е бил проблемен и тогава на нея й светнала червената лампичка. Елизабет започнала да си урежда сама сесии и да „работи частно“. Според Папазова възможно е причина за това й държане и абсолютното своеволие, което тя показвала, да е продиктувано от нейния нов приятел. Всъщност тя е в 12 клас, но в момента живее в Пловдив, откъдето е гаджето й Атанас Пелтеков. „Напълно вероятно е той да й дава подобни съвети“, твърди още Папазова.

Красавицата, в чиито вени тече смесена кръв се е залюбила с инфлуенсъра, влогър и спортист, познат в социалните мрежи като Hyper Kong. Атанас, който се занимава със създаване на видео съдържание, има над 350 000 последователи в интернет. Освен това е и създател на собствена марка дрехи, набираща все по-голяма популярност. Инфлуенсърът е със завидни финансови възможности и живее в огромна къща в Пловдив. Автомобилите в гаража му са на стойност няколко милиона лева.

„Пращал съм й съобщения, в които съм й казвал, че ако не спазва задълженията си съм длъжен да я уволня. Всичко беше ясно и тя го знаеше. Сега ни дължи неустойки, ние на нея 3000 евро за изпълнен ангажимент, а тя на нас около 20 000 евро, заяви лицензодържателят на конкурса Гаел Бонел Санчес.

На миската не й пука много, тъй като замина с участници от "Игри на волята" в чужбина. Някои подозират, че е зс снимките на новото риалити "Островът на 100-те гривни". 

 

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари