четвъртък, 13 юни 2024 г. 22:55 ч.

Интимно

Диляна Попова се кълне: Никога не съм спала с мъж за пари!

Blife.bg

Диляна Попова се кълне: Никога не съм спала с мъж за пари!

Диляна е щастлива с бизнесмена-милионер Лъчезар Захариев

Моделът Диляна Попова се кълне, че противно на клюките по неин адрес никога не е спала с мьже за пари.

„Никога не бих спала с някого за пари, престиж или за да ме уреди някъде" - категорична е водещата на „Островът на 100-те гривни". Признава обаче, че не вярва в разни остарели понятия, като вечната любов например.

Според нея си е чиста лъжа обещанието пред олтара, че някой ще обича другия, до края на дните си.

Ако той го изрече и иска да е искрен и честен, трябва да се лиши от много неща в живота си занапред, а ако само го произнесе като задължение, наистина ще е лъжа.

Бившата половинка на Блатечки твърди, че никой не знае какво му готви съдбата, с какви изненади ще се сблъска занапред.

Животът според нея в дълга улица с много пресечки и никога не знаеш на коя от тях ще срещнеш по-истинският и по-хубавият, и ще се влюбиш. Любов според нея не съществува. Наречена в така от приличие, а всъщност е сексуално привличане.

“На първо място в живота е сексът, а не любовта и това не е моя фраза, казали са го много други преди мен”, споделя пред “Уикенд” Диляна.

Досега връзките й не са я водили към олтара, а и тя самата не е искала това.

Всяка връзка е предпоследна, смята Диляна, която днес е щастлива с бизнесмена-милионер Лъчезар Захариев.

Диляна и Лъчезар се запознаха, след като актрисата се раздели с бащата на сина си - Асен Блатечки, и известно време беше в депресия.

BLife.bg не носи абсолютна никаква отговорност за изразените от читателите/потребителите мнения и/или коментари. Всеки читател/потребител, който публикува мнение и/или коментар под публикация/статия в BNews.bg като свободен посетител, или чрез регистрацията си от Фейсбук, декларира, че се съгласява с Общите условия за ползване на сайта BLife.bg. ВИЖТЕ ТУК!

loading...

Коментари

Напиши коментар

Коментари